Splošni pogoji

Splošni pogoji za spletno trgovino www.agt.si

Lastnik in upravljalec teh strani je podjetje REDIT d.o.o. (v nadaljevanju REDIT), Pot v zeleni gaj 27C, 1000 Ljubljana. Telefonska številka podjetja REDIT je: 031 399 579, kontaktni elektronski naslov pa je shop@redit.si. Več o podjetju REDIT si lahko preberete na podstrani O podjetju.

Splošno
Pred uporabo strani morate pazljivo prebrati navedene splošne pogoje. Z uporabo te spletne strani se z navedenimi pogoji strinjate. V primeru, da se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.
Na straneh boste naleteli na povezave do drugih spletnih strani, ki niso pod nadzorom REDIT, zato za njih odgovarjajo izključno njihovi avtorji, nikakor pa ne REDIT. REDIT in vsi avtorji spletnih vsebin, ki sodelujejo pri nastanku in izdelavi le-teh, ne odgovarjajo za škodo, ki bi nastajala zaradi dostopa do takih vsebin, njihove točnosti oz. nezmožnosti uporabe informacij in kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njeni vsebini.
REDIT ima pravico spremeniti splošne pogoje z ažuriranjem te objave. Tovrstne revizije pogojev so za vas zavezujoče.

Cene
Vse cene so navedene v evrih (€) z vključenim davkom na dodano vrednost (DDV).
Ponudba blaga, ki je objavljena v trgovini AGT.si velja do objave preklica ponudbe.
Vsak izdelek je predstavljen z imenom izdelka, njegovim proizvajalcem in aktualno ceno.
Cene za spletna naročila, so veljavne z datumom naročila, in so poslane stranki v elektronski obliki ob potrditvi naročila. Cene so odvisne tudi od dogajanj na finančnih trgih, na katere podjetje nima vpliva (razmerje USD / EUR).

Naročila
Naročilo se šteje za veljavno šele z datumom vidnega plačila. Naročilo, ki ni plačano v 3 (treh) delovnih dneh, velja kot odstop od pogodbe s strani naročnika. Cene ob naročilu so veljavne in jih ni mogoče spreminjati brez soglasja obeh strank (kupca in prodajalca). REDIT lahko odkloni sklenitev pogodbe oz. prevzem naročila, v kolikor obstaja sum zlorabe elektronskih naročil s strani stranke, ki je že predhodno neupravičeno preklicala naročilo. Ob nakupu veljajo plačilni pogoji podjetja, ki na voljo na vpogled na spletni strani prodajalca. Le te si pred nakupom skrbno preberite.

Pravica do odstopa od naročila
Za preklic naročila je potrebno na elektronski naslov shop@redit.si poslati podatke o številki naročila.

Za odpoved naročila veljajo določila splošnih pogojev in veljavna zakonska določila o vračilu blaga. Za vračilo blaga se uporabljajo določila 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov. V primeru stornacije naročila, za katerega je kupec (končna stranka) izvedel predplačilo, vam denar vrnemo takoj oziroma najkasneje v roku 14 dni po prejema obvestila o odstopu od pogodbe. Podjetje vračila opravi skladno z zakonom o varstvu potrošnikov oziroma obligacijskem zakoniku. V kolikor se za preklic naročila odločite, preden je bilo blago odpravljeno, lahko to storite prosto, brez kakršnihkoli obveznosti do podjetja REDIT. Vračila preko poštnih nakaznic niso mogoča.

Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe v naslednjih primerih:

* pri pogodbah, katerih predmet so blago ali storitve, katerih vrednost je odvisna od dogajanj na finančnih trgih, na katere podjetje nima nobenega vpliva,
* pri pogodbah, katerih predmet je blago:
- ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika,
- ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam,
- ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo;

Dobava
Dostavo naročenega blaga vrši podjetje REDIT preko zunanjih izvajalcev, če se stranka za dostavo odloči. Za vsako naročilo preko spletne trgovine AGT.si boste prejeli avtomatizirano obvestilo o prejemu naročila. V obvestilu bo potrdilo naročenih artiklov in podatki, ki so potrebni za transakcijo.

Večina opreme, je dobavljiva v 2 do 10 dneh od potrditve naročila. Za komponente sistema po naročilu, ali za material ki ni na zalogi, je predvidena dobava 10 do 30 dni oziroma po dogovoru. V izrednih primerih je dobava lahko daljša od 30 dni, če dobavitelj oziroma proizvajalec nimata zaloge, ter je to dogovorjeno s kupcem.

V kolikor imate kakršnakoli vsebinska vprašanja o naročilu, ali menite, da je prišlo do napake, nas lahko kontaktirate preko elektronskega naslova shop@redit.si, ali pa nas pokličete na telefonsko številko 031 399-579 in se z našim prodajalcem pogovorite o vsebini naročila. Za informacije o dobavi že oddanih naročil nam pošljite e-mail na: shop@redit.si. Naročnik in REDIT se lahko sporazumno dogovorita o podaljšanju roka dobave, če je dobava daljša od predvidene. V kolikor izdelek ni več dobavljiv, vas bomo o tem obvestili, takoj ko je informacija znana. V tem primeru podjetje kupcu vrne vsa predplačila ali ponudi podobni izdelek.

Če je izdelek na zalogi, bo pošiljka dostavljena 2 do 10 dneh po obdelavi, v nasprotnem primeru vas bo o predvideni dobavi oziroma nedobavljivosti izdelka naš prodajalec obvestil po elektronski pošti ali po telefonu v najkrajšem možnem času oziroma takoj, ko bo podana informacija o dobave ali nezmožnosti le te. Če je od naročila poteklo dlje časa, nas kontaktirajte, da preverimo status naročila. V kolikor to želite, lahko izdelek osebno prevzamete v Poslovni Enoti (PE) REDIT, po predhodnem dogovoru z zastopnikom podjetja REDIT.

V primeru dostave na dom vam bo dostavna služba naročeni izdelek (izdelke) dostavila na dom. V kolikor ob obisku kurirja ne boste dosegljivi, se lahko s kurirsko službo dogovorite za drug rok dostave, ali pa izdelek prevzamete osebno v najbližjem distribucijskem centru. Po tem roku se pošiljka vrne pošiljatelju. Blaga ni možno naročiti na naslove "poštno ležeče" ali na poštne predale. Paket skrbno preglejte, da ni vidnih poškodb. Za vse morebitne poškodbe, se obrnite na dostavno službo. REDIT ne prevzema odgovornosti za poškodbe nastale po odpremi. Cena prenosa poslovnih paketov vključuje zavarovanje do 420,00 EUR.
Informacije o dobavi in zalogi so informativne in jih lahko dobite preko e-maila: shop@redit.si ali na telefonski številki 031 399 579. Lahko se spreminjajo ali pa niso točne, zaradi časovnih razmikov med naročanjem in iz-dobavo. Nedelovni dnevi ne štejejo v dobavni rok.

Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Varovanje osebnih podatkov
Spletna trgovina AGT.si se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. AGT.si ne bo NIKOLI prodala ali delila vaših osebnih podatkov s tretjimi osebami ali drugim podjetjem. Vaše podatke uporabljamo le za nemoten potek naročil in prilagoditev delovanja spletne trgovine.

Stroški pošiljanja
Pred potrditvijo naročila se, v kolikor se odločite za pošiljanje, ceni izdelka(ov) prištejejo stroški pošiljanja blaga dostavne službe.

Reklamacije
V primeru, da ste po pošti prejeli okvarjen izdelek, nas o tem obvestite v najkrajšem možnem času. Prav tako nas kar najhitreje obvestite, če se prejeti izdelek razlikuje od kupljenega, da lahko napako odpravimo v najkrajšem možnem času. Potrošnik lahko uveljavlja stvarno napako, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh (2) mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita, vendar najkasneje v roku dveh (2) let, odkar je bila stvar izročena. Reševanje reklamacij bo potekalo v skladu z določili Obligacijskega zakonika in Zakona o varstvu potrošnikov.

Iz naslova stvarne napake lahko potrošnik napako reklamira pri prodajalcu in to v roku 2 mesecev od odkritja stvarne napake, oziroma v roku 2 let, ko je bilo blago prevzeto s strani kupca.

Potrošnik lahko zahteva po lastni izbiri :
* Odpravo napake
* Vračilo plačanega zneska v sorazmerju z napako
* Zamenjavo blaga
* Vračilo plačanega zneska

Pri uveljavljanju pravic iz tega naslova mora potrošnik trgovcu v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da izdelek pregleda. Če napaka ni sporna, mora trgovec čim prej, najkasneje pa v roku 8 dni, ugoditi potrošnikovemu zahtevku. Če pa o napaki obstaja spor, mora trgovec v roku 8 dni podati potrošniku pisen odgovor.

Vračilo blaga
Če s kupljenim blagom niste zadovoljni, lahko v štirinajstih (14) dneh po prejemu blaga pisno (priporočeno s povratnico) sporočite podjetju REDIT, da odstopate od pogodbe. Izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni, nepoškodovani in ne-polepljeni embalaži. Priložena mora biti kopija računa. Podjetje REDIT vam bo kupnino vrnilo najkasneje v 14 dneh od prejema obvestila o odstopu od naročila. Stroške vračila blaga (poštne ali transportne stroške) plača kupec. Podjetje ne sprejema nikakršnih odkupninskih paketov ali pošiljk, razno če je bilo to predhodno dogovorjeno.

Naslov za vračilo:
REDIT d.o.o.
PE Vodnikova cesta 232
1000 Ljubljana

Ob vračilu ni potrebno navesti razloga za vrnitev izdelka, če je slednje vrnjeno v roku štirinajst (14) dni od prejema izdelka. Stroške preklica, kadar gre za plačila preko tretjih oseb (kreditne kartice ali paypal) nosi kupec.
Možnost vračila ne velja za programsko opremo, zgoščenke, knjige in potrošen material, v primeru, da je bila originalna embalaža ali varnostni pečat odstranjena.

Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe v naslednjih primerih:
1. pri pogodbah, katerih predmet so blago ali storitve, katerih vrednost je odvisna od dogajanj na finančnih trgih, na katere podjetje nima nobenega vpliva,
2. Pri pogodbah, katerih predmet je blago:
* ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika,
* ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam,
* ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo
* pri pogodbah o dobavi računalniške opreme ali računalniških programov, če je kupec odprl varnostni pečat
* Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost

Če izdelke začnete uporabljati, pa si premislite, izgubite pravico do odstopa od pogodbe. Tudi sicer naj bodo izdelki, ki jih vračate, nerabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži. Vračilu obvezno priložite kopijo računa. Priporočamo vam, da izdelkov, pri katerih takoj po prejemu ugotovite, da barva, velikost ali katera izmed drugih lastnosti, ni taka kot ste si predstavljali, ne odpirate v celoti ali jih sploh ne odprete, če je to mogoče. Pri odpiranju embalaže pazite, da embalaže ne poškodujete, ter da embalažo vključno z vso vsebino, ki je varovala vaš izdelek in posamezne dodatke, skrbno shranite vsaj pol leta od dneva prevzema, tako da bodo vaši stroški pri morebitnem vračilu čim manjši.

Edini strošek, ki v tem primeru bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga ter v primeru, ko vrnjeni izdelki niso nepoškodovani in v nespremenjeni količini, tudi ustrezna odškodnina, katera bo z zapisnikom ocenjena ob vračilu. Odškodnina za znižano vrednost izdelka znaša:

* v primeru, da je originalna embalaža izdelka poškodovana ali nepopolna, najmanj 15% vrednosti izdelka, vendar ne manj kot 20,00 EUR,

* v primeru vidne uporabe izdelka (vidne manjše poškodbe oziroma spremembe na izdelku) najmanj 25% vrednosti kupnine, oziroma več, če gre za okvare, odrgnine ali druge na izdelku trajno vidne posledice uporabe; tovrstnih poškodb, ki jih niste prijavili takoj po prevzemu izdelka in pred odstranitvijo zaščitnih folij, proizvajalci ne priznavajo kot okvaro na izdelku!

* pri tiskalnikih znižano vrednost predstavlja tudi celoten strošek zamenjave črnila, tonerja, traku in podobno, če so bili vzeti iz originalne embalaže ali nameščeni v tiskalnik,

* pri notesnikih in računalnikih znižano vrednost izdelka predstavlja tudi strošek povrnitve v prvotno stanje: pregled in čiščenje virusov, brisanje ustvarjenih datotek in nalaganje operacijskega sistema in druge programske opreme, ki je bila naložena.

Sklepanje in arhiviranje pogodbe
Pogodbo je možno skleniti le v slovenskem jeziku. Pogodba bo shranjena v pisni obliki na sedežu podjetja. Na željo kupca je omogočen dostop do nje na sedežu podjetja REDIT, po predhodnem dogovoru.

Jamstvo in garancija
Garancijski rok za tehnično blago, kupljeno v trgovini AGT.si je naveden na računu s katerim je bilo blago kupljeno, v skladu s pogoji, ki so navedeni pod Garancijskimi pogoji. Splošna garancija na izdelke je 24 mesecev. Za pričetek reklamacijskega ali garancijskega postopka se šteje dan, ko je bil izdelek prejet v reklamacijsko službo.

Navodila za uporabo in namestitev
Vsi izdelki (ki niso potrošni material) imajo priložena navodila za uporabo in namestitev v Slovenskem jeziku. Le ta so priložena na embalaži izdelka v embalirani srajčki. V kolikor le ta pogrešate jih lahko prevzamete na sedežu podjetja ali pa jih prenesete v elektronski obliki preko spletne strani www.agt.si, znotraj vsake kategorije izdelka. Podrobnejša navodila so priložena tudi v Angleškem jeziku.
Za potrošni material se smatra: vse vrste kablov, vse vrste bracketov, filtri, termalni nanosi, podloge, tekočine, pretvorniki, bridge-i, clipi, glide-i, stabilizatorji, pasivna hladilna telesa, baterije, vijaki, sanke, nosilci naprav ki ne vsebujejo elektronskih komponent.

!OPOZORILO!
Za podrobne informacije o uporabi in sestavi oz. montaži se posvetujte s pooblaščenim serviserjem, ki je strokovno usposobljen za takšno delo. Vse informacije v navodilih so splošne in se razlikujejo glede na različne proizvajalce in modele komponent. Za več informacij si preberite originalna navodila proizvajalcev, ki so priložena izdelkom. Vse slike v navodilih so simbolične. Dejanski izdelki se razlikujejo glede na proizvajalce in modele. Priporočamo vam, da sestavo in montažo računalniških komponent prepustite za to delo strokovno usposobljenim osebam, kot so računalniški serviserji.

Napake na spletni strani
Napake na spletni strani niso izključene. Če je cena izdelka, ki ste ga naročili, napačna, vas bo o tem dejstvu obvestil prodajalec podjetja REDIT in vam ponudil možnost, da izdelek kupite po pravilni ceni, ki vam jo bo tudi navedel. Prav tako bo podjetje REDIT čimprej odpravilo napako (če še ni bila odpravljena) in se vam opravičilo zanjo. Podjetje REDIT izdelka stranki ne bo prodalo po ceni, ki bi bila škodljiva za podjetje, če je bila stranka o tem obveščena v roku treh (3) delovnih dni po potrditvi naročila. Podjetje si pridržuje pravico, da napako popravi v roku treh (3) delovnih dni od dne, ko je bilo o napaki obveščeno. Slike so simbolične. Lastnosti in opisi izdelka so podani s strani proizvajalca in se lahko razlikujejo po modelu ter sestavljalcu. Za točne informacije pred nakupom povprašajte pri prodajalcu.

Registracija
V postopku registracije AGT.si uporabi piškotek, da shrani enoličen in naključno določen uporabniški ID. V piškotek ne shranimo vaših gesel in drugih osebnih podatkov. Uporabniški ID uporabimo, da spremljamo vaše obiske na naši strani. Piškotek pa vam seveda omogoči tudi uporabo različnih funkcij.

Zasebnost
Uporabnik z izvedeno registracijo dovoljuje podjetju REDIT zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese ob registraciji. Podatke, ki jih boste posredovali na straneh trgovine AGT.si zbiramo izključno za interne potrebe. Vsi podatki, navedeni pri registraciji, so namenjeni izključno poslovanju trgovine AGT.si in jih REDIT ne posreduje v druge namene ali tretji osebi. REDIT trajno hrani ob registraciji vnesene podatke in vse spremembe, ki jih uporabnik naknadno opravi sam, v ustrezno varovanem in zaščitenem sistemu.

Piškotki (Cookie)
Piškotek je podatkovni element, ki ga spletna stran pošlje vašemu brskalniku in ki ga potem lahko hranite na vašem sistemu. Piškotek vsebuje podatke o uporabniku in strani, ki ste jih obiskali. Podatki o uporabniku, ki jih uporablja piškotek, pa so le tisti, ki ste jih sami vpisali. Piškotki ne morejo pregledovati datotek na vašem računalniku ali prebrati piškotkov z drugih spletnih strani. Sprejem piškotkov lahko v vašem brskalniku tudi izklopite. Za pregledovanje spletne trgovine AGT.si jih ne potrebujete. Potrebujete pa jih za nakup blaga, sodelovanju v anketah in drugih storitvah, ki jih registriranim uporabnikom ponuja spletna trgovina AGT.si.

NOMAD®
NOMAD® je zaščitena blagovna znamka pri URADU REPUBLIKE SLOVENIJE ZA INTELEKTUALNO LASTNINO na podlagi 99. člena Zakona o industrijski lastnini (Uradni list RS, št. 102/04), ki jo urad vodi pod št. Z-200571400. Vsaka zloraba je kazniva.

Avtorske pravice
Vsebine, objavljene na spletnih straneh AGT.si so avtorska dela in so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite (v skladu z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah). Nosilci avtorskih pravic so navedeni kot avtorji.
Podjetje REDIT, ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij ter nezmožnosti dostopa in uporabe informacij na spletnih straneh AGT.si.

Pravila nagradnih iger
Organizator nagradnih iger je REDIT, Pot v zeleni gaj 27C, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) v sodelovanju s svojimi poslovnimi partnerji. Nagradna igra se opravi z namenom reklamiranja in promocije organizatorja.
Ob vsaki nagradni igri bo organizator navedel:
• Naziv poslovnega partnerja, ki v nagradni igri sodeluje
• Potek nagradne igre
• Način kako v nagradni igri sodelovati
• Časovni okvir nagradne igre
Nagradna žrebanja se izvajajo na sedežu organizatorja in so javna.
Nagrajenci (prejemniki nagrade, zmagovalci) nimajo pravice zahtevati drugačne nagrade ali nagrade v večjih količinah od tistih, ki so navedene v teh pravilih. Nagrad ni mogoče menjati za gotovino, niti prenesti na tretjo osebo. Organizator ne prevzema nobene odgovornosti v zvezi s koriščenjem in uporabo nagrad.
Sodelujoči se strinjajo s sodelovanjem v nagradni igri pod pogoji, navedenimi v teh pravilih.
Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca ali se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v teh pravilih ali da je sodeloval v nagradni igri v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili ali se tudi po obvestilu izžrebancev ter ustreznih rezervnih izžrebancev nihče ne odzove na prevzem nagrade, glede na navodila organizatorja nagradne igre.
Izžrebanec je lahko nagrajen le enkrat, in sicer za nagrado, za katero je bil najprej izžreban. Žrebanje je dokončno, pritožba ni možna. Organizator si pridržuje pravico, da nečitljive pošiljke ali pošiljke z nepopolnimi kontaktnimi podatki sodelujočih izloči iz žrebanja. Zmagovalci žrebanja bodo o nagradi obveščeni z obvestilom po pošti, na naslov, ki so ga navedli v pošiljki, najkasneje v desetih dneh od datuma žrebanja.
Sodelujoči, ki prejme nagrado, je po zakonu davčni zavezanec, zato je dolžan posredovati podatek o svoji davčni številki. Nagrajenec je dolžan v roku 10 dni od prejema obvestila o nagradi, poslati svoje osebne podatke (ime, priimek, datum rojstva, naslov, hišna številka, poštna številka in kraj, e-poštni naslov) in davčno številko. S tem se nagrajenec strinja da bo prevzel nagrado. V kolikor se zmagovalec ne odzove na obvestilo o prejemu nagrade v danem roku, se šteje, da se nagradi izrecno odpoveduje. S tem mu organizator nagrade ni dolžan izročiti in je prost vseh obveznosti do nagrajenca. Zmagovalec pa v tem primeru tudi nima pravice do kakršnegakoli drugega ali drugačnega nadomestila. Organizator lahko nagrado uporabi za kakršenkoli drug namen. Nagrajenec je dolžan nagrado prevzeti v 20 dneh ko mu je bilo poslano obvestilo o nagradi.
Organizator lahko zahteva kopijo osebnega dokumenta in davčne številke, z namenom, da zagotovi pravilnost podatkov.
Zaposleni v podjetju REDIT, njihovi ožji družinski člani (zakonec oziroma oseba, s katero zaposleni živi v življenjski skupnosti, ki je po predpisih o zakonski zvezi in družinskih razmerjih v pravnih posledicah izenačena z zakonsko zvezo, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega) ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.
Organizator ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi jo utrpel sodelujoči zaradi logističnih ovir, tehničnih težav in drugih napak.
S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci nagradne igre dovolijo organizatorju zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal in jih varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Podatki ne bodo posredovani neupravičeni tretji osebi ali kakorkoli drugače zlorabljeni. Organizator bo uporabljal posredovane osebne podatke sodelujočih tudi za namene promocije podjetja v skladu z določbami Zakona o varstvu osebnih podatkov. Sodelujoči v nagradni igri lahko kadarkoli zahtevajo vpogled, prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov za namene izvajanja te nagradne igre, skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Kakršnakoli vprašanja, ki se nanašajo na nagradno igro, lahko zainteresirani sporočijo organizatorju na naslednji elektronski naslov: shop@redit.si. Ta pravila veljajo od dneva sprejetja dalje, to je od 1.3.2012 in so v času nagradne igre na vpogled udeležencem na spletni strani organizatorja.
Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni igri. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

Ljubljana, 01.03.2021