Logitech G PRO RGB

Redna cena: 167,01€
Spletna cena: 154,65€
Prihranek: 12,36€
Natisni Novost
cart
Garancija: 24 mesecev

EAN :

Tehnični podatki:
Barva:Črna
Povezava:Kabel
Priključek:USB 2.0
LCD Zaslon:Ne

Opis:

LOGITECH G PRO mehanična gaming tipkovnica, prva Logitech G tipkovnica, ki nosi ime PRO, je zasnovana in izdelana po zahtevnih standardih vrhunskih gamerjev. Zasnovana je za izjemno zmogljivost in za zmagovanje.

Romer-G Tactile mehanska stikala so namensko izdelana za pro-razred, za odzivnost in vzdržljivost. Različica Romer-G Tactile v PRO tipkovnici je popolna kombinacija hitrega, natančnega in mirnega, medtem ko še vedno ohranja viden občutek sprožitve.

PRO tipkovnica je opremljena s snemljivim kablom in kompaktnim dizajnom, zaradi česar je enostavna za transport. Kompaktna zasnova vam omogoča dodaten prostor za turnirske mize za premikanje miške z nizko občutljivostjo in večjo prilagodljivost pri usmerjanju tipkovnice na želeni kot. Trajnost je vgrajena v vsako komponento in okrepljena z izjemno močno jekleno podlogo, ki med igranjem dodaja stabilnost in togost.

Multi-key input pomeni, da se lahko kompleksni premiki vsakokrat izvedejo ravno prav. S 26-ključnim prevračanjem, hkratnim pritiskom na skoraj poljubno število tipk ter modifikatorskimi tipkami (Control, Alt, Shift), v kateremkoli vrstnem redu, dosežete točno to, kar ste želeli.

LIGHTSYNC RGB tehnologija zagotavlja naslednjo generacijo RGB osvetlitve, zagotavlja sinhronizacijo osvetlitve in profilov iger z vašo vsebino. Prilagoditve lahko naredite iz celotnega spektra približno 16,8 milijona barv, sinhronizirate animacije in učinke osvetlitve z drugimi napravami Logitech G. Vse hitro in preprosto prilagodite s pomočjo Logitech G HUB.

Uporabite Logitech G HUB za programiranje makrojev po meri na F1-F12 gumbih in vaše življenje bo lažje. Izvedite kompleksne ukaze ali sprožite časovno zaporedje dejanj ali urokov s pritiskom na gumb. Nastavitve profila zahtevajo G HUB. Makroji tipkovnice na turnirjih praviloma niso dovoljeni.

3-nivojska nastavitev kota od 0,4 do 8° omogoča popolno nastavitev naklona tipkovnice. Gumijaste noge ohranijo stabilnost vaše tipkovnice med intenzivnim igranjem.