eSeT NOD32 Antivirus - 1 leto OEM Key

Redna cena: 25,87€
Spletna cena: 23,96€
Prihranek: 1,91€
Natisni
cart

EAN : 833691001014

Opis:

Hitra in zmogljiva zaščita pred virusi, vohunskimi programi in poskusi ribarjenja.

Vaša najboljša obramba proti virusom, trojanskim konjem, črvom, vohunskim programom, oglaševalskimi programi in korenskimi kompleti - najboljša izbira za IT poznavalce. S tehnologijo ThreatSense® zagotavlja proaktivno zaščito in najmanjšo porabo sistemskih sredstev med podobnimi rešitvami na trgu.

Preizkušen in hiter antivirus, ki ne upočasni računalnika.

Antivirus
Antispyware
UEFI scanner – NOVO
Upravitelj licenc – NOVO
Spremljanje aktivnih programov - NOVO
Anti-Phishing
Gamer Mode
Social Media Scanner
Zaščita pred ranljivostmi
Napredni pregledovalnik
Nadzor naprav

Izboljšana zaznava usmerjenih napadov

Zanesite se na preizkušeno antivirus in antispyware zaščito z edinstveno tehnologijo zaznave. Zaščitite se pred usmerjenimi grožnjami z našim preprečevalnikom izrabljanja ranljivosti v programski opremi in naprednim pregledovalnikom pomnilnika.

ESET vam omogoča popoln nadzor

Uživajte v polni moči svojega računalnika: Igrajte, delajte in se povezujte brez upočasnitev. Naši programi prepuščajo moč računalnika vam.

Namestite in pozabite ali nastavljajte podrobnosti: Uživajte v najboljši zašiti s privzetimi nastavitvami ali pa nastavljajte eno od več kot 150 nastavitev.

Naše najnovejše tehnologije za vašo varnost

Zaščita pred izkoriščanjem: Zmogljiva zaščita pred grožnjami, ki izrabljajo varnostne luknje v spletnih brskalnikih, bralnikih dokumentov in e-poštnih odjemalcih.

Napredni pregledovalnik pomnilnika: Dodatna zaščita pred kompleksnimi šifriranimi grožnjami. Neposredno pregledovanje delovnega spomina.

Zaščita pred ranljivostmi: Napredna funkcija, ki ščiti pred grožnjami, ki poskušajo zlorabljati varnostne luknje v omrežnih protokolih.

*** Opozorilo! Izdelek ne vsebuje namestitvenega medija ampak le digitalni ključ izdelka, s katerim lahko aktivirate programsko opremo.