eSeT Internet Security - 1 leto OEM Key

Redna cena: 29,52€
Spletna cena: 27,34€
Prihranek: 2,18€
Natisni
cart

EAN : 8588003973603

Opis:

Uživajte na internetu s celovitim varnostnim paketom. Ostanite zaščiteni tudi v javnih brezžičnih omrežjih in pri uporabi spletne banke.

ESETova celovita varnostna rešitev za domače uporabnike ščiti pred virusi, trojanskimi konji, črvi, vohunskimi programi, oglaševalskimi programi, phishing sporočili, korenskimi kompleti, hekerskimi napadi in nadležno neželeno pošto. Protivirusna in protivohunska zaščita, osebni požarni zid in zaščita pred neželeno pošto vam zagotavljajo maksimalno zaščito pred vsemi internetnimi grožnjami.

Uživajte na spletu

Antivirus
Antispyware
Anti-Theft
UEFI scanner – NOVO
Upravitelj licenc – NOVO
Spremljanje aktivnih programov - NOVO
Zaščita usmerjevalnika - NOVO
Botnet zaščita
Anti-Phishing
Požarni zid
Antispam
Starševski nadzor
Zaščita za e-bančništvo
Nadzor naprav

Zabava na spletu s še boljšo tehnologijo!

Varnost na spletu se začne z našim preizkušenim antivirusom in antispyware zaščito. Oba modula vključujeta številne napredne tehnologije.

Za varno spletno nakupovanje skrbi celovita Anti-malware zaščita. Spletne brskalnike ščiti napredna zaščita pred ranljivostmi. Zaščita pred izrabljanjem skrbi za varnostne luknje v omrežju.

Zaščita pred krajo – Anti-Theft
V primeru izgube svoje naprave nikar ne izgubite še svoje glave. Naš sistem Anti-Theft poveča možnosti, da svojo napravo znova pridobite. Spremljajte lokacijo naprave, slikajte s pomočjo spletne kamere ali pa najditelju pošljite sporočilo.

Druge varnostne funkcije
Zaščita pred krajo identitete: Izognite se spletnim stranem, ki želijo pridobiti vaša uporabniška imena in gesla s tehnologijo Anti-Phishing - zaščita pred ribarjenjem. Funkcija za nadzor naprav vam omogoča, da ustavite kopiranje svojih podatkov na tuje naprave.

Varnost za otroke na spletu: Pokažite jim samo varno stran spleta. Starševski nadzor vam omogoča blokiranje dostopa do več kot 20-ih različnih kategorij spletnih strani.

Uživajte v polni moči svojega računalnika: Nizek sistemski odtis skrbi, da vaš računalnik med delovanjem antivirusnega programa ne bo deloval počasneje. Način za igranje oz. Gamer Mode poskrbi, da med uporabo programov v celozaslonskem načinu, ne boste ovirani.

Namestite in pozabite ali nastavljajte podrobnosti: Uživajte v najboljši zaščiti že takoj po namestitvi. Nastavite največjo globino pregleda, čas in velikost pregledanih objektov z naprednimi nastavitvami.

Naše najnovejše tehnologije za vašo varnost

Zaščita pred izkoriščanjem: Zmogljiva zaščita pred grožnjami, ki izrabljajo varnostne luknje v spletnih brskalnikih, bralnikih dokumentov in e-poštnih odjemalcih.

Napredni pregledovalnik pomnilnika: Dodatna zaščita pred kompleksnimi šifriranimi grožnjami. Neposredno pregledovanje delovnega spomina.

Zaščita pred ranljivostmi: Napredna funkcija, ki ščiti pred grožnjami, ki poskušajo zlorabljati varnostne luknje v omrežnih protokolih.

*** Opozorilo! Izdelek ne vsebuje namestitvenega medija ampak le digitalni ključ izdelka, s katerim lahko aktivirate programsko opremo.