CyberLink PowerDirector 16 Ultimate OEM Key

Redna cena: 117,67€
Spletna cena: 108,97€
Prihranek: 8,70€
Natisni
cart

EAN :

Opis:

PowerDirector Ultimate ponuja edinstveno kombinacijo vrhunskih zmogljivosti in naprednih funkcij za urejanje. Z dodatnimi paketi premium vsebin, je to skupni paket za urejanje videa.

Lastnosti:
Bodi ustvarjalen! - Ustvarite impresivne videoposnetke z orodjem PowerDirector. Za vsakogar - tako za profesionalce kot za začetnike - je preprosto ustvariti vse, kar si lahko predstavljajo.
Svetovni vodja pri urejanju videoposnetkov 360º - Z novim CyberLink-jevim novim tehnologijami True360 ustvarite nov pogled na urejanje videa. Uvoz, urejanje, stabiliziranje in izvoz videoposnetka v storitvi 360.
Craft Enduring Family Moments - popolno zajemanje duha in vzdušja družinskih dogodkov s pripravljenimi tematskimi predlogami, ki prihajajo z učinki, prehodi, animacijami in glasbo.
Predstavite svoje potovalne dogodivščine - Povejte odličnim zgodbam, ki jih ljudje želijo gledati s 7 prilagodljivimi orodji za oblikovanje, ki vam bodo pomagali, da bodo vaši potovalni videoposnetki videti tako, kot želite.
Razvijte vznemirljive akcijske dosežke - edinstven akcijski center PowerDirector ima vse zmogljive funkcije, ki jih uporabljajo profesionalci, da ustvarijo hitre, izstopajoče videoposnetke za dejanje.

In več:
Poročni paket
Počitniški paket 8
Filmski stil BorisFX
NewBlue Titler Pro v1.5
proDAD Adorage 2
proDAD VitaScene 2 LE

*** Opozorilo! Izdelek ne vsebuje namestitvenega medija ampak le digitalni ključ izdelka, s katerim lahko aktivirate programsko opremo.