Cooler Master MasterBox MB311L TG ARGB USB 3.2

Redna cena: 81,48€
Spletna cena: 75,45€
Prihranek: 6,03€
Natisni
cart

EAN : 4719512097595

Tehnični podatki:
Velikost:micro ATX
Barva:Črna
Material:SECC jeklo-Plastika
Dimenzije (V x Š x G):410 mm x 218 mm x 435 mm

RGB USB 3.2 SSD združljiv

Opis:

COOLER MASTER MasterBox MB311L ARGB je mini ATX zračno ohišje, primerno za najnovejše računalnike in pripravljeno za prihodnje nadgradnje. Vgrajena ima 2 ARGB ventilatorja za bolj atraktiven izgled. Sprednja plošča je v celoti izdelana iz fine mreže, na obeh straneh so dodatne odprtine za povečanje pretoka zraka. Zgornja plošča ponuja možnost dodajanja še več opreme za hlajenje - če nič ni nameščeno, zgornja plošča deluje kot pasivno prezračevanje. Notranja postavitev je bila zasnovana za visoko združljivost najnovejše igralne strojne opreme, obenem pa je ohišje prilagojeno tudi za prihodnje nadgradnje. Ohišje ima odstranljivo stransko ploščo iz kaljenega stekla.

Velike mrežne odprtine na obeh straneh sprednje plošče zagotavljajo dodatni pretok zraka v sistem. Pretok zraka je optimiziran s sodelovanjem med sprednjo ploščo, dodatnimi odprtinami, prezračevanjem zgornje plošče in zadnjim izpuhom.

Vgrajena sta 2 ARGB ventilatorja 120 mm, ki ju lahko upravljate preko matične plošče in povežete preko priloženega razdelilnika in tako ustvarite celovit sistem ARGB osvetlitve.

Kletka za diske je pomična / odstranljiva in se lahko premika proti sprednji strani, da lahko naredite prostor za napajalnik na zadnji strani in proti zadnji strani, da zagotovite dodaten prostor za radiatorje ali jo celo popolnoma odstranite.

Vsestranske možnosti hlajenja
Podpora za skupno šest ventilatorjev ter postavitev sprednjega, zgornjega in zadnjega radiatorja zagotavlja, da vam ne bo treba ogrožati zmogljivosti.

Prostor za nadgradnjo
Možnost vgradnje grafičnih kartic dolžine do 344 mm, procesorskega hladilnika v višini do 166 mm in napajalnika v dolžini do 325 mm vam zagotavlja prostor za nadgradnje, da vedno ostanete pred konkurenco.

ARGB kontroler
Majhen ARGB kontroler omogoča upravljanje z nastavljivo ARGB osvetlitev kot so ventilatorji in LED trakovi, tudi v računalniških sistemih, kjer matična plošča ne podpira A-RGB. Kontroler ima na voljo 14 svetlobnih prednastavitev, da v celoti izkoristite nastavljivo ARGB osvetlitev in vam prav tako omogoča, da osvetlitev izključite. Prav tako je mogoče na kontroler pritrditi katerikoli 2-pin gumb, da lahko preklopite prednastavitve, ne da bi bilo treba odpreti sistem. Za lažjo uporabo je na voljo tudi gumb RESET, ki ga lahko poljubno povežete s krmilnikom in uporabljate kot zunanji gumb ARGB za prednastavitev.

Model: MCB-B311L-KGNN-S02
Tip ohišja: Mini ATX tower
Podpora za matične plošče: Mini-ITX, Micro-ATX
Napajalnik:brez
Dodatni priključki: 1x ARGB 2-to-3 splitter, 1x ARGB kontroler

Možnost namestitve ventilatorjev:
zgoraj: 2x 120 / 140 mm
spredaj: 3x 120 mm, 2x 140 mm
zadaj: 1x 120 mm

Vodno hlajenje:
zgoraj: 120 / 240 mm
spredaj: 120 / 140 / 240 / 280 mm
zadaj: 120 mm

Največja kompatibilnost:
največja višina procesorskega hladilnika: 166 mm
največja dolžina napajalnika (kletka za diske nameščena skrajno zadaj): 140 mm
največja dolžina napajalnika (brez prednjega radiatorja in kletke za diske): 325 mm
največja dolžina grafične kartice: 344 mm

Razširitvene reže
2 x 2,5" Notranje
2 x 3.5" Notranje
1 x M.2
2 x Sprednji AUDIO
2 x Sprednji USB 3.2
Lastnosti
2 x 120 mm RGB LED ventilator spredaj
Protiprašni filtri
Stranica iz kaljenega stekla