ASUS Xonar SE 5.1

Redna cena: 50,73€
Spletna cena: 46,97€
Prihranek: 3,76€
Natisni
cart
Garancija: 24 mesecev

EAN : 4718017040563

Opis:

ASUS Xonar SE omogoča dostop do vrhunskega zvoka! Realtekov visokokakovostni DAC z do 116 dB razmerja med signalom in šumom in obširno zaščito, mu daje izjemno zvok, ki zadovoljuje hi-fi potrebe. Toda tudi v igrah tehnologija Perfect Voice zagotavlja jasno komunikacijo, saj odpravlja hrup v ozadju. Poleg tega zamenljivi operacijski ojačevalniki in programska oprema Sonic Studio nudijo celovito izenačevanje za vse domači kino ali slušalke.

DAC z do 116 dB SNR in 24-bit / 192 kHz kakovostjo predvajanja
Zamenljive op-ampere za optimalno ujemanje zvoka brez spajkanja
Ojačevalnik za slušalke s 300 ohmi za visoko kakovostne hi-fi slušalke
EMI plošča in tehnologija hiper ozemljitve za nepopravljen zvok
Programska oprema Sonic Studio za obsežen nadzor zvoka
192 kHz s kakovostjo snemanja do 24 bitov
Hi-Res zvok za igre, domače kino in slušalke

Xonar SE je opremljen z visokokakovostnimi kondenzatorji za čisto napajanje in posebno večplastno PCB obliko, ki temelji na tehnologiji ASUS Hyper-Grounding, zaradi česar je idealen za zelo čist zvok brez motenj. Vgrajeni ojačevalnik za slušalke podpira impedanco do 300 ohmov, tako da lahko igralci, ki se ukvarjajo z zvokom, uživajo v igrah.

Z visokim razmerjem signal-šum 116 dB zagotavlja ASUS Xonar SE visoko čistost zvoka v primerjavi z običajnimi avdio rešitvami. Poleg tega se lahko 5.1-kanalno predvajanje nadzoruje analogno ali digitalno preko zvočne kartice. Optimiziran prostorski vtis prostorskega zvoka, ki ga zagotavlja popolno ločevanje kanalov in visokokakovostni zvočni čipi v stereo načinu, zagotavlja izjemno potujoč zvok v filmih ali igrah.

Zvočni procesor je C-Media USB2.0 6620A High Definition, znan po odličnih zvočnih lastnostih. Ta procesor in visokokakovostni digitalni / analogni pretvorniki priznanih proizvajalcev Realtek zagotavljajo harmoničen in impresiven zvok v celotnem frekvenčnem odzivu. Naj bo to močan nizki bas ali kristalno jasen vzpon - ASUS Xonar SE prenaša avdio signale tako brez izgub, da izkorišča polni potencial pretvornikov zvoka.

Tehnične podrobnosti:

Procesor: C-Media USB 2.0 6620A (največ 192 kHz / 24 bitov)
Povezava: 1x PCIe
Kanali: makx. 6 (5.1, 4.1, 4.0, 2.1, 2.0)
Vhodi:
1x 3,5 mm (mikro / line-in)
Izhodi:
3 x 3,5 mm (jack)
1x S / PDIF (Toslink)
Združljivost: Windows 7, 8.1, 10 (32/64 bit)
Vsebina kompleta:
Zvočna kartica ASUS Xonar SE
Nizek profilni nosilec
CD z gonilniki
Kratka navodila