be quiet! Pure Power 11 700W (BN295)

Redna cena: 108,38€
Spletna cena: 100,36€
Prihranek: 8,02€
Natisni
cart
Garancija: 24 mesecev

EAN : 4260052186367

Tehnični podatki:
Velikost:ATX
Nazivna moč:700 W

80 PLUS® Gold

Opis:

be quiet! Pure Power 11 napajalnik ponuja brezhibno zanesljivost in najboljše funkcije v svojem razredu. Ne glede na to, ali sestavljate zelo tihi sistem, gradite zahtevnejši sistem z več GPU ali nadgrajujete obstoječi računalnik, boste dobili najboljšo kombinacijo funkcij po zelo priljubljeni ceni.

Učinkovitost GOLD 80 PLUS
Dve močni 12V tračnici
Stabilno delovanje zahvaljujoč tehnologiji Active Clamp in Synchronous Rectifier (SR)
Pretvorba DC-to-DC za še strožjo regulacijo napetosti pri težkih pogojih navzkrižne obremenitve
Tih optimiziran 120mm ventilator
Popoln komplet vrhunskih varnostnih funkcij
5-letno garancija
Pure Power 11 700W je certificiran 80 PLUS Gold z učinkovitostjo do 92% - resnično izjemna raven za ta razred PSU. Najbolj prepričljiva prednost: manjša poraba energije in posledično nižji stroški ter hladnejše in tišje delovanje.

Najboljša kombinacija funkcij in zmogljivosti po zelo priljubljeni ceni
Pure Power 11 ponuja 700W neprekinjenega napajanja z dvema neodvisnima 12V tirnicama za stabilnost signala in dvema PCI Express priključkoma za multi-GPU sisteme. Primeren je za zelo tihe sisteme, za nadgradnjo ali izgradnjo multimedijskih ali multi-GPU igralnih sistemov.

Uporaba Active Clamp in Synchronous Rectifier tehnologij zagotavlja zelo stabilno delovanje. PSU je opremljen z pretvorbo DC-to-DC za še strožjo regulacijo napetosti pri težkih pogojih navzkrižnega polnjenja. To zagotavlja varno delovanje za procesorje naslednje generacije in grafične kartice.

Tih optimiziran 120mm be quiet! ventilator se termično regulira tako, da doseže najboljše razmerje med učinkovitim hlajenjem in tišino. Ventilatorske lopatice, optimizirane za pretok zraka, zmanjšujejo turbulenco, kar omogoča najboljšo tiho funkcionalnost v svojem razredu in skoraj neslišno delovanje, po čemer je be quiet! znan.

Pure Power 700W je opremljen z visokokakovostnimi kabli, ki poenostavijo vgradnjo komponent, povečajo pretok zraka in izboljšajo hlajenje. Kabel vse-v-enem ima priročen priključek za trdi disk.

Električni priključki
1 x 24-pinski ATX
1 x 4/8-pinski +12 V EPS
4 x 6/8-pinski PCI Express
3 x 4-pinski IDE MOLEX
6 x Serial ATA
1 x 4-pinski FDD MOLEX